Huxley Library renovation

The  area near the entry to the Huxley Library has been renovated to improve the Service Zone and make more space for students.

Huxley Service desk

Why the change?

The way libraries are used has changed and the old service area was more suited to the 1980’s than a 21st century library. The redesign means the area works better and there is more space for students. The renovation is part of the Library’s ongoing programme to improve student spaces.

Visit Huxley Library and check out the new Service Zone

The old …

Old Huxley service desk

and the new …

New Huxley Service Zone

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: